Привіт усім! Хочу розповісти про одним місцем, раптом комусь із вас буде корисно. Останнім часом щось помітив, що сон не йде, не висипаюсь, а зранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Грішив на нерви, на дощі, а дружина видала: "Треба змінимо постіль на якісну, а не оте страхіття із базару". І тут я пішов в мережу.
По правді, був впевнений, що підбір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі бязь, ранфорс, сатин... Я в цих словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Народ, це просто криниця корисної інфи! Я завис на годину. У них прямо як в підручнику: по полицях розкладені всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того ж, скільки там циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.
Що я для себе відкрив для себе дізнався:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин насправді дихає, бо в неї структура специфічна.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для всіх, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Коротше кажучи вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримали своїх). Поки все чудово — сплю як убитий, білизна приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.
Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно економить час на пошуки та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім здорового сну!! |